Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014
Η Δόξα Νιφορείκων ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι των «νεοφώτιστων» κόντρα στα Ψηλαλώνια. Οι «μαυραετοί» κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 3-1 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τέρματα του Λιάκου στο 89΄ και του Μαγκαφά στις καθυστερήσεις.Τα Ψηλαλώνια έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό με το σκορ 1-1 ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων για επιθετικό φάουλ σε φάση που ούτε οι αντίπαλοι δεν διαμαρτυρήθηκαν.
Ενώ στο 42ο λεπτό πάλι σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, έγινε διώξιμο της μπάλας με απλωμένο χέρι μέσα στη περιοχή από αντίπαλο αμυντικό και συνεχίστηκε προκλητικά ο αγώνας. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 25ο λεπτό λόγω της αποβολής του Δ. Πετρόπουλου.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΙΚΩΝ: Γ. Πετρόπουλος (70’ Παναγόπουλος), Π. Βρύνιας (46’ Αντωνόπουλος), Σ.Ο. Μαγκαφάς, Δ. Πετρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Αγγελόπουλος, Λιάκος, Α. Τούντας, Τ. Τούντας (90’ Μαγκαφάς), Αθανασόπουλος, Ανδρικόπουλος.

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ: Σγούρας, Παλαιογιάννης (46' Τζουνόπουλος), Τιμπιλής, Σταυρόπουλος, Κατσιούρας, Ρουτζαμάνης (72' Δασκαλάκης), Χρήστου, Σταματόπουλος, Αποστολόπουλος, Μητρόπουλος, Κούτρας.

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις