Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα Καμίνια και Δόξα Νιφορεϊκων μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1). Στο πρώτο μέρος η Δόξα είχε κλασικές ευκαιρίες με τους Λιάκο στο 4’ Ρηγόπουλο  στο 19’ και Βρύννια Κ. στο 38’. Η ομάδα όμως που θα μπορούσε να προηγηθεί ήταν τα Καμίνια που στο 33’ κέρδισαν πέναλτι όμως ο «γκολκίπερ» Γ. Πετρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Μωραϊτη. Ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια η Δόξα ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Ρηγόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν και τα Καμίνια πήραν «κεφάλι» στον αγωνιστικό χώρο. Στο 63’ ο Μωραϊτης είχε καλή ευκαιρία και δύο καλές εκτελέσεις φάουλ του Λογώνη όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας Γ. Πετρόπουλος δήλωσε παρών… Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 74’ ο Λογώνης εκτελεί το φάουλ από πλάγια και στην προσπάθειά του να διώξει ο Λιάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1 όπου και ήταν το τελικό σκορ.
Οι δύο ομάδες είχαν και μια αποβολή. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Αθανασόπουλος Δ. για την Δόξα και στο 90’ ο Αθανασόπουλος Α. για τα Καμίνια
ΚΑΜΙΝΙΑ: Βούλγαρης, Νικολακόπουλος, Σπυρόπουλος (78’ Φραγγουλιας), Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος Α, Χρυσανθόπουλος, Χριστόπουλος, Λογωνης, Μωραΐτης, Καστανίδης (55’ Ρούσσος), Πήττας (46’  Φρατζής).
ΔΟΞΑ ΝΙΦ.: Πετρόπουλος, Μαγκαφάς Στ.Οδ., Παναγόπουλος, Αγγελόπουλος, Βρύννιας Παν (90’ Αποστολόπουλος), Λιάκος, Βρυννιας Κ. (73 Μαγκαφάς Σ. Γ.),Τούντας Αν., Αθανασόπουλος Δ. ,Τούντας Τας. (80’  Νικολακόπουλος),Ρηγόπουλος.

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις