Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Έπεσαν οι υπογραφές

Τοποθετείται επιτελους πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Νιφορεΐκων

 

¨Μπήκαν¨ οι υπογραφές από τον υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου για  την προγραμματική σύμβαση σχετικά με  την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νιφοραιίκων.
Στο υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής  Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου - την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 -  συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ο.Τ.Α.Δ. κ.  Ξενοφώντα Μπαχρά,  τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παλαιολόγο και το στέλεχος της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών κα Λεμονιά Νικολοπούλου, η οποία κατάγεται από τα Νιφοραίιικα, προκειμένου να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση  για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.   
« Όπως είχα τονίσει και στο παρελθόν  ένα πραγματικό κόσμημα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα αποτελέσει το γήπεδο των Νιφοραιίκων, καθώς ύστερα από την άψογη συνεργασία υπηρεσιών - Ο.Τ.Α.Δ.- επιστημονικού συνεργάτη του δημάρχου όπου ολοκλήρωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την μελέτη,
καταφέραμε και το εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 245.139,00€ .
 Ένα  πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται!!!


πηγη dete.gr

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις