Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, έγινε ένα πραγματικο ντερμπι  ανάμεσα στην Δόξα Νιφορείκων και το Βουπράσιο που αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).
Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού είχαν οι γηπεδούχοι, με τον Γαλαριώτη στο 2΄ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με φάουλ του Chirita έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφά ανέβασε ρυθμό και ισοφάρισε με τον Γαλαριώτη σε 1-1 στο 61΄ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι «μαυραετοί» λόγω αποβολής του Τούντα...
Η διοιηκη της Δοξας Νιφορεικων ευχεται περαστικα στον ατυχο  Νίκο Τσολόπουλο καθώς χτύπησε στο πρώτο λεπτό και χρειάστηκε αλλαγή...


Συνθέσεις:

Δόξα Νιφορείκων (Δ. Μαγκαφάς): Πετρόπουλος, Βρύννιας Παν., Ανδρικόπουλος Δ., Νταλάπας, Λαμπρόπουλος, Λιάκος, Νικολακόπουλος, Τούντας, Ανδρικόπουλος Β. (82΄ Αντωνόπουλος Κιμ.), Γαλαριώτης (65΄ Βρύννιας Κων.), Β. Αντωνόπουλος.

Boυπράσιο (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Γεωργακόπουλος, Αβράμης, Τσολόπουλος (4΄ Ορλώφ. Θ), Μηλαδόπουλος, Chirita, Ορλώφ Γ., Γασπαρινάτος, Σπηλόπουλος, Κότσα, Διακάτος, Παναγόπουλος. 

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις