Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013
Η Δόξα Νιφορείκων αν και νεοφώτιστη, χωρίς μεγάλες κουβέντες το καλοκαίρι πραγματοποιεί μία καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Β΄. Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών της Δόξας, ο Δημήτρης Μαγκαφάς μίλησε στο www.patragoal.gr για τους «μαυραετούς». Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ήταν επιλογή δικιά μου και των διοικούντων το καλοκαίρι αυτή η ομάδα να στηριχτεί σε νέα παιδιά με το οποίο ρίσκο είχε αυτή η απόφαση λόγω της φανερής απειρίας των μικρών.  Με την σκληρή δουλειά όμως από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, καταφέραμε αυτή η ομάδα με τον τόσο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας να παίζει κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και συγχρόνως να μαζεύει και βαθμούς.
Στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με το Μετόχι ο μέσος όρος ηλικίας της δεκαοκτάδας δεν ξεπερνούσε τα 20 χρόνια. Έχοντας τόσα προβλήματα απουσιών έμπειρων και βασικών παικτών για διάφορους λόγους, που άλλες ομάδες με τέτοιες απουσίες θα είχαν τεράστιο πρόβλημα.  Γιατί όταν το καλοκαίρι χτίζεις την ομάδα σου γύρω από παίκτες όπως ο Νταλάπας (απουσιάζει από την πρώτη μέρα για επαγγελματικούς λόγους), ο Δ. Πετρόπουλος (λείπει εδώ και ενάμιση μήνα εξαιτίας ενός χειρουργείου), ο Γαλαριώτης (πολύ μικρή η παρουσία του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και δεν τους έχεις τότε σαφέστατα έχεις πρόβλημα».
Και πρόσθεσε: «Εμείς λοιπόν έχουμε καταφέρει να ξεπερνάμε αυτά τα προβλήματα. Να είναι οικογένεια η ομάδα μας. Να έχουμε μεγάλη παρουσία παικτών στην προπόνηση και τα παιδιά να χαίρονται το κάθε παιχνίδι. Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ξέροντας ότι κάποια αποτελέσματα μπορεί να μην έρθουν λόγω απειρίας, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί.
Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά και στους 4-5 έμπειρους παίκτες που έχουμε και βοηθάνε τους μικρούς με κάθε τρόπο. Επίσης ένας άλλος στόχος είναι… και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει, να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με όλες τις αντίπαλες ομάδες και τα παιχνίδια να τα χαιρόμαστε όλοι μαζί. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Α.Ε. Μετοχίου για την άψογη φιλοξενία στον τελευταίο αγώνα μεταξύ μας. Επίσης θα ήθελα να πω στους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα μας να έχουν υπομονή και να βοηθούν τα νέα παιδιά με κάθε τρόπο».

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις